Медика Ле-Ма

Добредојдовте во нашата веб продавница!
Сите порачки направени до 16:00 часот ќе бидат доставени следниот работен ден.
За секојдневните потреби во вашата ординација имаме да ви понудиме повеќе од 500 производи од 11 реномирани светски брендови.
МЕДИКА ЛЕ-МА Онлајн Продавницата е достапна за вас 24 часа, 7дена во неделата, во текот на целата година.
МЕДИКА ЛЕМА

Нашиот тим

со задоволство ќе ја подготви Вашата порачка!

Порачајте денес и добијте 10% ПОПУСТ и БЕСПЛАТНА достава до Вашата ординација!

Контактирајте нè!

Испратете порака до нашиот тим!

Нашиот тим