Медика Ле-Ма

Добредојдовте во нашата веб продавница!

ДОБРОДОЈДОВТЕ НА ПРВАТА ОФИЦИЈАЛНА ОНЛАЈН ДЕНТАЛ ПРОДАВНИЦА

Медика Ле-Ма – се за стоматологија !
Ценети клиенти,
Со задоволство ви ја претставуваме првата официјална онлајн дентал продавница МЕДИКА ЛЕ-МА – ви нудиме широк асортиман на производи-материјали и апарати од најновата генерација. Медика ЛЕМА во својата онлајн продавница ви нуди повеке од 11 светски познати
брендови. Дозволете ни со иновативни производи од највисок квалитет да ви помогнеме да постигнете најдобри резултати во вашата работа.
МЕДИКА ЛЕ-МА Онлајн Продавницата е иновативен, ефикасен онлајн сајт фокусиран на иднината и пазарот во целина. Ги пратиме најновите глобални трендови, развојот на нови производи, клинички истражувања и ви ги презентираме вас. За секојдневните потреби во вашата ординација имаме да ви понудиме повеќе од 500 артикли од реномирани светски производители. Потпрете се на нашата брза испорака, љубезност и одлична понуда. МЕДИКА ЛЕ-МА Онлајн Продавницата е достапна за вас 24 часа, 7дена во неделата, во текот на целата година. Порачајте ги вашите омилени производи по промотивна цена уште од денес и уверете се во сите предности кои ке ги постигнете во соработка со нас. Цените на производите од МЕДИКА ЛЕ-МА Онлајн Продавницата се значително поволни во однос на цените на истите производи во регионот и светот. Меѓутоа – не добивате само заштета – добивате и на висок квалитет на производи и професионална услуга.
ПОПУСТИ,АКЦИИ И ПОНУДИ
Доколку нарачате производ од МЕДИКА ЛЕ-МА Онлајн Продавницата добивате 10% попуст и
бесплатна испорака.
ДЕТАЛИТЕ ЈА ПРАВАТ РАЗЛИКАТА
На нашиот онлајн шоп можете да ги најдете сите потребни информации за производите:
каталог, упатство за употреба и видео за производот. Производите се прикажани
детално, групирани во четири категории: АКЦИИ И ПРОМОЦИИ , СТОМАТОЛОГИЈА ,
УСЛУГАТА ПРЕД СЕ
Ние се грижиме за вас. Зошто? За да можете вие да се фокусирате на вашата работа.
МЕДИКА ЛЕ-МА Онлајн Продавницата се грижи за вас и вашите потреби за набавка на
стоматолошки материјали и опрема.
ДЕНЕС ПОРАЧУВАТЕ,УТРЕ ГО ДОБИВАТЕ!
Брза и бесплатна испорака. Доколку го порачате производот до 17:00h, следниот ден нарачката ќе биде кај вас.
СО МЕДИКА ЛЕ-МА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦАТА ЗАШТЕДУВАТЕ НА ВРЕМЕ И НА ПАРИ!

•Највисок квалитет на производи
•За секојдневните потреби во вашата ординација имаме да ви понудиме повеќе од 500 артиклиод 11 реномирани светски брендови.
•Онлајн поддршка
МЕДИКА ЛЕ-МА Онлајн Продавницата е достапна за вас 24 часа, 7дена во неделата, во текот на целата година.

1000+

Задоволни клиенти

11

Познати брендови

120+

Дневни испораки

30

Работно искуство

Нашиот Тим