Медика Ле-Ма

Добредојдовте во нашата веб продавница!

Адреса

Венјамин Мачуковски бр. 34<br /> 1000, Скопје

Контактирајте нė

078/ 413-288
Поддршка : (+389) 2 243 - 1056

Испратетė ни Е-маил

contact@medikalema.mk

Бидете во допир со нас

Што ви е на ум?
Име
Е-маил

Работно Време

  • Понеделник: 8:00 – 16:00
  • Вторник: 8:00 – 16:00
  • Среда: 8:00 – 16:00
  • Четврток: 8:00 – 16:00
  • Петок: 8:00 – 16:00
  • Сабота: Неработен
  • Недела: Неработен