АРТИКУЛАЦИОНА ХАРТИЈА – МОДРА

500.00 ден

Артикулационата хартија се користи за утврдување на оклузални или артикулациони пречки кај природни заби или кај протетски помагала (коронки и мостови).

Боја: Модра

Пакување: 120 парчиња

Производител: Interdent, Словенија