ГАЗА НЕСТЕРИЛНА 10×80

280.00 ден

Газа нестерилна

Намена: Се употребува во стоматологија и медицина за надворешна употреба како завоен материјал и како хигроскопен апсорбирачки материјал.

Состав: 100% памук

Димензии: 10m x 80cm