ГАЗА НЕСТЕРИЛНА 5×5

300.00 ден

Газа нестерилна – готова

Намена: Се употребува во стоматологија и медицина за надворешна употреба како завоен материјал и како хигроскопен апсорбирачки материјал

Состав: 100% памук

Димензии: 5m x 5cm

 

Out of stock