ГУТАПЕРКА ШИЛЦИ

295.00 ден

Гутаперките се достапни во пакување од асортирани големини од 15-40 и 45-80 и од иста големина, обележани со посебна боја за полесно распознавање. Шилците се без кадмиум, латекс и рендген контасни.

Ознака со боја на посебите големини:

Производител: Onur Dis Deposu, Турција