Детски Компреси

300.00 ден

Детски Компреси

Намена: Детските компреси се наменети да ја заштитат облеката на пациентот за време на стоматолошките интервенции, а исто така можат да послужат како подлога за разни потреби во медицината и козметиката.

Состав: Направени се од дваслоја целулознахартија

Димензии 35×40

Пакување: 100 парчиња

Производител: 9Septembar Medical

 

BelaPlavaPortokalovaRozeva
Избриши