Забни тампони во кругче

260.00 ден

Забни тампони во кругче

Намена: Забните тампони се наменети за одвојување на образот или јазикот од местото на интервенција и спречување на плунка при стоматолошката интервенција

Состав: 100% целулоза

Пакување: 500 парчиња

Бои: Бела

Производител: 9Septembar Medical