Забни тампони растурени

210.00 ден

Забни тампони растурени

Намена: Забните тампони се наменети за одвојување на образот или јазикот од местото на интервенција и спречување на плунка при стоматолошката интервенција

Состав: 100% целулоза

Пакување: 250gr

Производител: 9Septembar Medical

 

BelaPlavaPortokalovaRozevaZelena
Избриши