Забни тампони Шарени

260.00 ден

Забни тампони растурени во боја

Намена: Забните тампони се наменети за одвојување на образот или јазикот од местото на интервенција и спречување на плунка при стоматолошката интервенција

Состав: 100% целулоза

Пакување : 250gr

Производител:9Septembar Medical