Капи за еднократна употреба

500.00 ден

Капи за еднократна употреба со традиционален изглед,универзални димензии, напревени од неткаен текстил.

Наменети се за еднократна употреба во простории каде што хигиената се контролира.

Едноставни за користење.

Боја: Зелена, Бела

Пакување: Сет со 100 капи