КУТИИ ЗА ПРОТЕЗИ

60.00 ден

Пластични кутии за протези кои се користат за чување на мобилни протетски надокнади и мобилни ортодонтски апаратчиња.

BelaPlavaRozevaZelenaZolta
Избриши