Dentsply ЛЕНТУЛИ КОМБИНИРАНИ

490.00 ден

Комбинирани лентули наменети за машинско полнење на канали.

Димензии: 15-45 широчина/21,25 mm должина

Пакување: Сет од 4 лентули

Производител: Dentsply