НИКЕЛТИТАНИУМСКИ МАШИНСКИ ПРОШИРУВАЧИ

1,500.00 ден

Никелтитаниумски машински проширувачи.

Спецификации:

Size Taper Torque Rotary Speed Range ISO Color Using Times Cross Section
#15 .04/.06 3.0 N/CM 325-375 RMP white 8-10 times U-Shape
#20 .04/.06 3.0 N/CM 325-375 RMP yellow 10-12 times U-Shape
#25 .04/.06 3.0 N/CM 325-375 RMP red 10-12 times U-Shape
#30 .04/.06 3.0 N/CM 325-375 RMP blue 10-12 times U-Shape
#35 .04/.06 3.0 N/CM 325-375 RMP green 10-12 times U-Shape
#40 .04/.06 3.0 N/CM 325-375 RMP black 10-12 times U-Shape

Стандард: CE / ISO / FDA / FSC

Пакување : Сет од 6 проширувачи

Должина:L21/25/31mm

Производител: Perfect