Нитрилни ракавици без талк

280.00 ден

Nitrile Powder Free Gloves – Нитрилни ракавици без талк.
Изработени по најновата технологија на Low Derma koja значително го намалува ризикот од хиперсензитивност. Оваа уникатна формулација, исто така обезбедува посилна издржливост од традиционално произведените материјали за ракавици.
Боја : Темно плава
Пакување: 100
Производител: Broche Medical