Памучни забни тампони

160.00 ден

Намена: Забните тампони се наменети за одвојување на образот или јазикот од местото на интервенција и спречување на плунка при стоматолошката интервенција

Состав: 90% целулоза 10% памук

Пакување : 500 парчиња

Производител: 9Septembar Medical

Out of stock