ПАПИРНИ ШИЛЦИ

285.00 ден

Папирни шилци се достапни во пакување од асортирани големини од 15-40 и од иста големина, обележани со посебна боја за полесно распознавање. Папирните шилцисе од врвен квалитет.

Перфектна големина и цврстина.

Ознака со боја на посебите големини:

Производител: Onur Dis Deposu, Турција