Dentsply РАЧНИ ПРОШИРУВАЧИ

566.00 ден

Рачни проширувачи – HEDSTROEM FILE

Димензии: 15-40 Асортиман -25mm должина

Пакување: Сет од 6 проширувачи

Производител: Dentsply