Сисалки

280.00 ден

Сисалки во боја

Пластични сисалки за усисување на плунка.

Должина: 150mm

Пакување: 100 парчиња

Производител: Ampri, Германија

 

PlavaPortokalovaRozevaZelena
Избриши