Стоматолошки компреси 54x80cm

380.00 ден

Стоматолошките компреси се дизајнирани да ја заштитат облеката на пациентот за време на стоматолошките интервенции, а исто така можат да послужат како подлога за разни потреби во медицината и козметиката.

Состав: Направени се од дваслоја целулозна хартија

Димензии: 54x80cm

Пакување : 60 парчиња

Производител: 9Septembar Medical

 

BelaPlavaPortokalovaRozevaZelena
Избриши