Целулозна Вата

300.00 ден

Намена: Целулозната вата е наменета за чистење на груби површини и раце, како во медицината  така и во други области. Не стерилна и не треба да се применува директно на раната.

Состав: Изработува од целулоза (100%).

Производител: 9 Septembar Medical

Out of stock