802

150.00 ден

Високо квалитетни стоматолошки борери направени од нерѓосувачки челик а на него е налепена фина дијамантска прашина со помош на галванизација и гарантира долготрајна употреба.
Стоматологот може да бира 7 различни типа на гранулација во зависност од потребата за препарација

  • Дијамантски борери

Производител: Meisinger Germany

 

Category: