All Ceramic Preparation Kit

7,050.00 ден

All Ceramic Preparation Kit – Асортиман од 17 борери, идеален за препарација на предни заби, премолари и молари, инлеји, како и препарација на венири.
Производител : Shofu Dental, Јапонија

Category: