Apriline Forte

Apriline Forte – швајцарски премиум филер кој е дизајниран да обезбеди третмани за повеќе области на лицето.Се користи за да ги измазни подлабоките брчки и набори.

Овој филер е идеален за поединци кои имаат потреба од поинтензивна и долготрајна корекција. Тој е исклучително безбеден, ефикасен и удобен.
Резултатите од еден третман може да траат до една година.

Состав:

Високо попречно врзан содиум хијалуронат 23 mg/ml.Фосфатен буфер со РН 6,8-7,4 q.s.,натриум хлорид.

Пакување: 1ml

Производител: Suisselle, Швајцарија