Apriline Hydro

Apriline Hydro – швајцарски премиум филер кој е дизајниран за нега на кожата за клиенти кои сакаат да го подобрат својот природен тен, како и текстурата и еластичноста на кожата.

Се користи за маскирање на знаци на стареење, исто така може да се примени за подобар,здрав и блескав сјај на кожата.

Apriline Hydro  често се применува на лицето, вратот и рацете.

Состав:

Натриум хијалуронат  18mg/ml.Глицерол 20 mg/ml.Фосфат цитратен буфер со рН 6.8-7.6 q.s.

Пакување: 1ml

Производител: Suisselle, Швајцарија