Apriline Normal

Apriline Normal –  швајцарски премиум филер формулиран за корекција на умерени до поплитки брчки и набори низ многу делови од лицето, единствениот исклучок е областа која е во непосредна близина на очите. Apriline Normal обезбедува сјајна и ревитализирана кожа, резултатите се видливи а ефектите се долготрајни.

Состав:

Вкрстено  врзан содиум хијалуронат 23 mg/ml.Фосфатен буфер со РН 6,8-7,4 q.s.,натриумхлорид.

Пакување: 1ml

Производител: Suisselle, Швајцарија