Beautifil Bulk Flowable – Universal

2,890.00 ден

Светлополимеризирачки радиопактен реставративен материјал.

Претежно е наменет за употреба за постериорни реставрации вклучувајки и оклузални површини. Може да се нанесува во дебелина од 4мм. (збогатен со флуор). Обезбедувајќи извонредна стабилност на нијансите, низок стрес на собирање и целосна полимеризација на 4mm, Beautifil-Bulk Restorative е естетско напредно обновување на Giomer на кое можете да се потпрете.

Индикации:

  • Голема издржливост на оклузален стерс (340 МРа)
  • Во форма на течен реставративен материјал
  • Идеален е за постериорни реставрации

 Боја : Universal

Пакување: Шприц – 2.4 гр

Производител: Shofu Dental,Јапонија

Category: