BEAUTIFIL FLOW PLUS F10 А1 – High Flow

1,790.00 ден

Светлополимеризирачки течен реставративен материјал наменет за антериорна и постериорна регија.

Долготрајно ослободува флуориди а со тоа превенира од појавата на секундарен кариес.

Индикации:

  • Антериорна и постериорна регија
  • Репаратура на реставрации

Се одликува со поголема течливост

Боја: A1

Пакување: Шприц2 гр

Производител: Shofu Dental,Јапонија

Category: