Beautifil II 6 Color SET

14,900.00 ден

Нанохибриден композит кој содржи Giomer PRG патентирана технологија за висока естетика.

Индикации:

  • Oслободува флуориди
  • Усогласеност на боите
  • Извонредното ракување и анти плак ефект.

Патентираната технологија (Giomer PRG Technology) за полнење ги интегрира преносните и дифузните својства на природните заби и овозможува практично невидливи реставрации со дури еден слој.

Сетот содржи:

  • Бои:A2,A3,A3.5,B2,AO3,Inc – 4.5gr
  • Dura-White Stone – камчиња
  • One Gloss  Trial Set- Композитни гуми
  • Super Snap Mini – Полирни дискови.

Производител: Shofu Dental, Јапонија

 

 

Category: