Beautifil II Gingiva Gum-DP (Dark Pink)

2,650.00 ден

Beautifil II Gingiva Gum-DP– нано-керамички индиректен композит наменет за репродукција на гингивалните ареи. Индицирана во случаи на гингивална рецесија, експонирани абатменти и рабови на коронките, ерозии на коренот и каде што недостасува папилата.

Индикации:

  • Перфектна за V класа реставрации.

Боја: Dark Pink

Пакување: Шприц – 2.5gr

Производител: Shofu Dental, Јапонија

Category: