Beautifill II Refill A3

2,690.00 ден

Нанохибриден композит кој содржи Giomer PRG патентирана технологија за висока естетика.

Индикации:

  • Oслободува флуориди
  • Усогласеност на боите
  • Извонредно ракување и анти плак ефект.

Патентираната технологија (Giomer PRG Technology) за полнење ги интегрира преносните и дифузните својства на природните заби и овозможува практично невидливи реставрации со дури еден слој.

Боја: A3

Пакување: Шприц – 4.5гр

Производител:Shofu Dental, Јапонија

 

Category: