Beautifill Light Opquer (LO)

1,950.00 ден

Beautifil Opaquer – Светлосно-полимеризирачки опактен материјал наменет за маскирање на дисколорирани или обоени заби и за прекривање на метал, кој ослободува флуориди.

Индикации:

  • Маскирање на дисколорирани или обоени заби
  • Маскирање на метал
  • Маскирање на прекривачи на пулпа

Боја: Light Opaquer (LO)

Пакување: Шприц – 2гр

Производител: Shofu Dental, Јапонија

 

Category: