Beautifill Universal Opaquer(UO)

1,950.00 ден

Beautifil Opaquer Светлополимеризирачки опактен материјал наменет за маскирање на дисколорирани или обоени заби и за прекривање на метал, кој ослободува флуориди.

Индикации:

  • Маскирање на дисколорирани или обоени заби
  • Маскирање на метал
  • Маскирање на прекривачи на пулпа

Боја: Universal Opaquer (UO)

Пакување : Шприц – 2 гр

Производител: Shofu Dental, Јапонија

Category: