Brilliant NG Refill Enamel A3/D3

920.00 ден

Универзален нанокомпозит со висок состав на преполимеризирани нано честички, кој на овој композит му даваат оптимална конзистенција за манипулација и моделација.

Индикации:

  • Duo Shade
  • Камелеон ефект
  • Овозможува едноставна селекција на боја
  • Феноменална естетика
  • Можност за помала залиха

Боja: Enamel A3/D3

Пакување : 4 гр

Производител: Coltene, Швајцарија

Category: