Brilliant NG SET 6x4gr

6,800.00 ден

Универзален нанокомпозит со висок состав на преполимеризирани нано честички, кој на овој композит му даваат оптимална конзистенција за манипулација и моделација.

Индикации:

  • Duo Shade
  • Камелеон ефект
  • Овозможува едноставна селекција на боја
  • Феноменална естетика
  • Можност за помала залиха

Сетот содржи:

  • Бои: Dentin A1/B1 ,A2/B2,A3/D3 – 4gr
  • Enamel A1/B1 ,A2/B2,A3/D3 – 4gr
  • One Coat Bond SL – 5ml
  • Etchant Gel S – 2.5ml

Производител: Coltene, Швајцарија

 

Category: