CALCIPLUS LC

650.00 ден

Светлосно-полимеризирачки, радиопактен материјал кој содржи CaOh.

Карактеристики:

  • Ослободува калциумхидроксид и фосфатни јони.

Пакување: Шприц – 2 gr. / апликатори

Производител: Imicryl Dental