Cavitimi

280.00 ден

Материјал за привремено полнење, кој овозможува стврднување при влажни услови.

Бенефити:

  • Лесна апликација
  • Висока ретенција
  • Перфектна маргинална адаптација

Индикации:

  • За сите привремени реставратилни полнења

Пакување: 30 gr.