Charisma Classic 4 Syringe

4,100.00 ден

Светлосно-полимеризирачко и радиоопактно микрохибридно композитно полнило, кој ги исполнува условите на втората генерација на микроглас-филтер технологија.
Сетот содржи:
  • 4 рефили – 4г со различни нијанси на бои кои одговараат на Вита клучот на бои.

Производител: Kulzer, Германија

Увозник: Medika LE-MA