Charisma Classic 8 Syringe

9,000.00 ден

Светлосно-полимеризирачко и радиоопактно микрохибридно композитно полнило, кој ги исполнува условите на втората генерација на микроглас-филтер технологија.
Сетот содржи:
  • 8 рефили/4г со различни нијанси на бои кои одговараат на Вита клучот на бои
  • Aдхезив Gluma2Bond 4ml
  • Jеткач 2×2,5ml, апликатори за адхезив.

Производител: Kulzer, Германија

Увозник: Medika LE-MA