CITODUR HARD

280.00 ден

Идеален привремен материјал за полнење кој поставува контакт со плунка.

Се држи цврсто на дентинoт и не ја иритира пулпата.

ТИП : HARD – потврд

Пакување: 30gr

Производител: DoriDent, Austria

Out of stock