CITODUR SOFT

280.00 ден

Идеален привремен материјал за полнење кој поставува контакт со плунка.

Се држи цврсто на дентинoт и не ја иритира пулпата.

ТИП : SOFT – помек

Пакување: 30gr

Производител:DoriDent, Austria