Cytosial Deep Wrinkles

Хијалуронска киселина што се користи за да се намалат знаците на стареење.
Произведен е во Франција, во согласност со најстрогите стандарди. Cytosial Deep Wrinkles нуди високи реолошки перформанси, долготраен ефект и зголемена безбедност благодарение на патентираната VELVET технологија.

Намена:
Пополнување на назолабијални бразди, марионети, глабела, брчки околу очите, волуминозни усни.

HA concentration: 25 mg/mL
Volume: 1.1ml
Needle size: 27G1/2
Injection: Deep dermis
Ejection force: 10 – 25 N
BDDE rate: 1.50%
BDDE residual rate: < 2 ppm

Производител: Bioxis Pharmaceuticals, Франција