Cytosial Medium

Хијалуронска киселина што се користи за да се намалат знаците на стареење.
Произведен е во Франција, во согласност со најстрогите стандарди. Cytosial Medium нуди високи реолошки перформанси, долготраен ефект и зголемена безбедност благодарение на патентираната VELVET технологија.

Намена:
Пополнување на усни и периорални брчки, брчки околу очите, глабела, подочњаци.

HA concentration: 25 mg/mL
Volume: 1.1ml
Needle size: 271/2G or 30G
Injection: Mid dermis
Ejection force: 10 – 25 N
BDDE rate: 1.15%
BDDE residual rate: idem BDDE residual

Производител: Bioxis Pharmaceuticals, Франција