Dentsply НЕРВ ИГЛИ – Виолетови

420.00 ден

Нерв игли наменети за екстирпација на пулпа.

Димензии: 10 х 25mm

Големина: 10

Пакување: Сет од 10 нерв игли

Производител: Dentspy