Dentsply НЕРВ ИГЛИ – Жолти

420.00 ден

Нерв игли наменети за екстирпација на пулпа.

Димензии: 10х25mm

Големина: 020

Пакување: Сет од 10 нерв игли

Производител: Dentspy