Dentsply НЕРВ ИГЛИ – Зелени

420.00 ден

Нерв игли наменети за екстирпација на пулпа.

Димензии: 10 x 25mm

Големина: 35

Пакување: Сет од 10 нерв игли

Производител: Dentspy

Out of stock