Dentsply НЕРВ ИГЛИ – Плави

420.00 ден

Нерв игли наменети за екстирпација на пулпа.

Димензии: 10 x 25mm

Големина:30

Пакување: Сет од 10 нерв игли

Производител: Dentspy