Dentsply РАЧНИ ПРОШИРУВАЧИ

580.00 ден

Рачни проширувачи – HEDSTROEM FILE

Димензии: 20 широчина / 25mm должина

Пакување: Сет од 6 проширувачи

Производител: Dentsply