DirectDia Paste

2,100.00 ден

DirectDia Paste Паста за полирање импрегнирана со дијамантска прашина. Се користи за полирање на природни заби и на реставративни материјали вклучувајки порцелан и метал.

Обезбедува екстра висок сјај на сите препорачани изработки како реставративните материјали, директни композити, метал и природните заби. Пастата е со пријатен вкус на лимета и светлозелена боја.

Индикации:

  • Отстранување на дисколорации и полирање до екстра висок сјај на сите реставративни материјали
  • Полира и ги чисти природните заби.

Пакување: Паста – 3гр

Производител: Shofu Dental, Јапонија